Код на продукта: Л015
Наличност: В наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене вече съм християнче

Количество:


4.6 38

Изберете най-подходящия подарък за кръщене – кърпа с надпис. Тя участва в самия ритуал и ви предлагаме да я персонализирате по страхотен начин, така че да остане скъп и мил спомен от важния ден за момиченцето.

Дизайн на щампата

Избрахме да позиционираме щампата от лявата страна на кърпата. Тя представлява комбинация от името с датата и биберон вързан с балони. Нека заедно да създадем една напълно уникална кърпа за кръщене, създадена единствено за вашето момиченце или детето на близки приятели и роднини.

В празното поле за въвеждане на данни посочете името и датата, която искате да щамповаме върху кърпата, за да изпълни в цялост замисъла на щампата. Кърпата е с размери 28х49 см и освен за повода, може да се използва напълно спокойно в ежедневието.

Изработена е от чист памук. Мастилото е напълно безвредно за нежната кожа на детенцето. Ярките цветове на принта няма да избледнеят с времето, при спазване указанията за употреба. Предлагаме ви да посочите с какъв цвят на щампата да изработим този красив артикул. Имате избор между розово, жълто и лилаво. Идеални цветове за малка госпожица.

Кърпата за кръщене с щампа ще пристигне при вас опакована с красива панделка и към нея ще прибавим малко свитъче с послание.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук