Код на продукта: Л001
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене с надпис "Светото кръщене" и име

Количество:


4.3 35

Кръщенето е много специален празник в семейството. Ако имате честта да сте кръстник или кръстница на някое малко момченце, то ние ви предлагаме много подходящ подарък – кърпа за кръщене с надпис.

Защото да изберете този модел?

Кърпата участва в самия ритуал. Защо тогава да не е по-специална? Ние ви предлагаме много различен модел, който да остане скъп и мил спомен за детето и неговите родители. Възползвайте се. Можете да го имате на много ниска цена и с отлично качество на изработка.

Дизайнът на щампата представлява невероятно съчетание на църковни мотиви – кръст, красиви елементи и надпис е много подходящ шрифт. Текстът е специално избран за празника – "Свето Кръщение". В допълнение можем да изпишем и името на момчето. Така подаръка ви ще е още по-персонален и подходящ.

Можем да изработим модела в два варианта. Изберете какъв да е цвета на щампата. Тъй като тази кърпа за кръщене с надпис е предназначена за момче, ние ви предлагаме синьо или зелено. Размерите й са 28х49 см.

Материята и е висококачествен памук. Мастилото на щампата е напълно безвредно. То ще запази ярките си цветове след многобройни изпирания, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим с кърпата за кръщене с надпис.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук