Код на продукта: Л005
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене с името на детето и дата

Количество:


4.5 52

Подготовката за кръщенето винаги е трудна, но при нас можете да намерите няколко интересни решения, които могат да ви улеснят в голяма степен. Ние предлагаме супер качество на супер цена и ви спестяваме много време, което бихте прекарали в търсене, тъй като при нас всичко е изключително конкурентно и на практика отпада нуждата да продължавате да търсите. 

Специална щампа за момиченце

Кърпата за кръщене е специално създадена за момиченце. Това се вижда по щампата, която е в много нежен и деликатен нюанс на розовия цвят. Изобразени са малки розови сърчица, които кат балончета се издигат във въздуха, понасяйки след себе си малък розов биберон. Щампата е изключително симпатична и възможно най-подходяща за малко бебче. Много е важно да се подчертае, че високото качество на щампата ще позволи тя да се запази в отлично състояние дори и след многобройни изпирания.

Размери

Тъй като тази кърпа за кръщене е специално създадена за нуждите на малки бебета, съвсем логично тя е малка по размер и е доста различна от кърпите за зрели хора. Тя има размери от едва 28 на 49 сантиметра, което обаче е напълно достатъчно за да можете да подсушите бебчо по време на кръщенето.

Супер качество

Ние от Смешки на Дрешки сме уверени, че ще бъдете изключително доволни от този продукт, защото кърпата за кръщене е топ продукт с качество, което не прави компромис. Материята е изключителна и това ще забележите още при първото докосване. Кърпата е много приятна на допир и много добре ще се приеме от вашето бебе, дори и ако то има по-чувствителна и деликатна кожа. Много важно е да отбележим, че след пране, дори и ако правите това почти всеки ден, кърпата ще се запази за много дълго време и няма да загуби от своята мекота.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук