Код на продукта: Л007
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене с името на детето и дата от страни

Количество:


4.4 34

Кърпата за кръщене е важен елемент, на който да обърнете внимание когато предстои да посветите детето в чудото на кръщението и магията на вярата. Важно е да изберете кърпа, която да изглежда добре, но още по-важно е тя да бъде много удобна и мека за ползване.

И не на последно място трябва да се обърне специално внимание и на цената, защото обикновено кръщенетата са нещо, за което похарчвате доста повече отколкото сте очаквали. За да имате избор, но и за да не правите компромис с качеството, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме един изключителен продукт, какъвто няма да намерите на друго място, дори и ако сте склонни да похарчите многократно повече пари.

Супер дизайн и супер качество

Кърпата за кръщене на бебе е специално създадена за момченце. Тя е бяла на цвят, като нейният външен вид се доминира от стилна и елегантна щампа, предопределяща цялостния облик на кърпата. Самата картинка е в синьо и то не в един, а в няколко различни нюанса.

Представлява сини балони във формата на сърчица, на които с въженце е завързан голям и син биберон. Край щампата отпечатан текст, който съдържа име по желание, което вие трябва да ни кажете при поръчката, както и датата, на която се извършва кръщенето.

Размери

Тъй като тук говорим за кърпа на кръщене на малко бебе, трябва да се има предвид това, че тя е малка като размер. На ширина тя е 28 сантиметра, а на дължина е 49 сантиметра или близо половин метър. Това може и да ви изглежда малко, но за нуждите на едно съвсем малко бебче, това е напълно достатъчно.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук