Код на продукта: Л006
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене с името на детето в син цвят и дата

Количество:


4.5 43

Ако ви предстои кръщене на бебето, вероятно вече знаете защо хората са напрегнати и стресирани в подобни ситуации. Има милион неща, за които трябва да се погрижите и които чакат вас. Гости, събиране, нови дрехи и какво ли още не, кое директно свързано със събитието, кое - не. Всичко това обаче е много стресиращо и ние от Смешки на Дрешки бихме желали поне мъничко да ви помогнем.

Кърпата за кръщене

Когато става дума за кръщаване на бебе, кърпата е един от важните елементи, за които трябва да помислите. Тя трябва да бъде съобразена с повода и едновременно с това да бъде елегантна и съобразена с тенденциите. Едновременно с това, никой не желае да харчи твърде много пари. Живеем в трудни времена, в които всеки един лев си има предназначение. Именно по тази причина тази кърпа съчетава топ качество с оптимално ниска цена.

Дизайн

Съвременният дизайн на кърпата и високото качество на материалите я правят да изглежда в пъти по-скъпа и обикновено цената остава доста изненадващо ниска за когато видите колко струва този аксесоар. Тя е наистина шик, бяла на цвят, много приятна на допир и с голяма щампа на лицевата страна.

Щампата

Говорейки за щампата, първото което прави впечатление е синият и цвят. Той се обяснява с това, че дрехата е специално създадена за момче. Синьото е в няколко различни нюанса, а самата картинка изобразява балони, които носят във въздуха голям син биберон. Има опция за персонализация, което е изключително подходящо за този повод. Можете да изпишете името на детето, а под него да поставите датата, месеца и годината, на която е извършено кръщенето.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук