Код на продукта: Л002
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене с името на детето

Количество:


4.4 29

Ще кръщавате дъщеря си или може би ще присъствате на кръщенето на малко момиченце на приятели или роднини. Предлагаме ви тогава да поднесете много подходящ подарък, който може да вземе участие в самия ритуал – кърпа за кръщене с надпис.

Предлагаме ви да го закупите на много ниска цена. В замяна ще получете красив подарък с перфектно качество на използваните материали и ще направите много приятно впечатление за родителите и на всички гости с добрия си вкус.

Бъдете по-различни и оригинални и поднесете кърпа за кръщене с надпис "Свето кръщение". Към него ние ще добави и името на момиченцето, така че да получите много персонален подарък за случая.

Качеството е на 1-во място

Изработихме красивия дизайн с прекрасни елементи, подходящ шрифт и кръст. Цвета на мастило е розово в няколко нюанса. Размерите на артикула ни са 28х49 см. Може да се използва в ежедневието на детето без никакви притеснения.

Мастилото е безопасно и с много голяма дълготрайност. То ще съхрани наситените си цветове дори и след много изпирания, ако се спазват инструкциите за употреба, предоставени с модела. Материята на кърпата за кръщене с надпис е 100% памук. Ние ще ви я доставим опакована в красива панделка и ще прибавим свитъче с послание.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук