Код на продукта: К053
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за "Ивана име велико" Чаша за имен ден

Количество:


4.4 20

Обикновено подарък за имен ден се избира трудно, особено ако целта ви е не просто да отбиете номера, а наистина да зарадвате някой, на когото държите. Проблемът е още по-труден ако избирате подаръка за жена, защото дамите са по-придирчиви към качеството и външния вид на нещата, които внасят в дома си. И тук се появяваме ние от Смешки на Дрешки, които имаме специално предложение за имен ден за жена с името Ивана. Става дума за висококачествена чаша, специално създадена за този прекрасен български празник.

Особености

Чашата се отличава с това, че тя има изключително нежни и гладки форми. Това я прави приятна за окото и лесна за използване. Чашата е лишена от досадни утежняващи елементи, а вместо това е снабдена с една удобна за използване голяма дръжка.

Щампата

Чашата се отличава най-вече заради своята изключително ефектна и запомняща се щампа. На нея пише "Ивана - име велико", което напомня за кого е създадена чашата. Щампата е в няколко цвята. Текстът е в черно, а над него има декоративен елемент в розово. Най-важната част от щампата е златистата на цвят кралска корона. Щампата не само изглежда много добре, но също така е и много устойчива. Тя няма да загуби цветовете си дори и ако редовно поставяте чашата в миялната машина.

Устойчивост

Характерна черта за тази чаша е нейната изключителна устойчивост. Тя може да издържи без проблем на много висока температура. Така например, чашата без проблем може да се поставя в микровълновата печка и да се претоплят напитки, които са останали от закуска или от обяд. Можете също така да сипвате вряла вода за да запарите билков чай или за да направите инстантно кафе.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук