Код на продукта: 460
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Ивана" боди за Иванов ден

Количество:

Продуктът има минимално количество 19

4.6 29

Едно от най-трудните неща е да се избере бебешки подарък за имен ден. Възниква въпроса дали подаръкът трябва да е за бебето или пък за родителите. Ако искате да си спестите чуденето и обикалянето по магазините, ние от Смешки на Дрешки имаме едно страхотно предложение за вас - бебешко боди за Иванов ден. То съчетава всичко на едно място. Предлага се на страхотна цена, има супер качество, специално създадено е за бебета и в същото време е точно предназначено за този повод.

Какво представлява?

Дрешката попада в категорията на класическото бебешко боди. То е предназначено за момиченце и гарантира изключителен комфорт и удобство. Създадено е от 100% чист памук, което е наистина много добър избор. Можете да избирате измежду две различни опции. Едната е с къс ръкав, а другата е с дълъг ръкав. Можете да се спрете на тази, която по-добре отговаря на условията във вашия дом.

Щампата

Акцентът на тази дреха е поставен върху повода - Иванов ден. А поводът се изобразява посредством уникалната и супер качествена щампа, която заема основната редна част на дрехата. С големи букви е отпечатано името Ивана, а на елегантна лента преминаваща през щампата пише "Име велико". Всички привършва с една голяма и елегантна корона поставена в горната част.

Преди поръчка

Препоръчително е преди да изберете точният размер и преди да направите заявката да обърнете малко повече внимание на таблицата под продукта. На нея е детайлно описано какво точно представлява всеки отделен размер, каква е точната му дължина и ширина в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук