Код на продукта: 034
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска тениска " Имам най-готиният татко"

Количество:


4.3 7

“Имам си най-готиния татко на света” - това гласи щампата на една прекрасна тениска, която е сред най-забавните и весели предложения на Смешки на Дрешки. Дрехата е изключително свежа

За кого е предназначена тениската?

Тази прекрасна тениска е предназначена както за момиченца, така и за момиченца, като възрастта е от една до  шест годинки. При поръчка можете да разгледате на какъв ръст кой модел съответства. Така риска от възникване на грешка се свежда до минимум.

От какво е направена?

Тениската е направена от материя с много високо качество.Става дума за 100% чист памук, който се отличава с редица качества. Тази материя е считана за една от най-добрите, защото дава възможност кожата да диша, като едновременно с това поддържа комфортна топлина, но без да спарва. Дрехата позволява да се пере в автоматична перална машина, като за целта могат да се ползват всякакви перилни препарати.

Какви размери се предлагат?

Предлагат се голям брой различни размери, като съответно най-малките тениски са подходящи за деца на около 1 годишна възраст, докато най-големните са идеални за деца на около 6 годинки. При подбора на подходящия размер задължително трябва да разгледате таблицата с информация за продукта. Това ще свали рисковете за покупка на грешен размер.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук