Код на продукта: Г067
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Имам прекрасна дъщеря "

Количество:


4.5 31

Ако искате да изненадате свой близък със забавен подарък, който обаче не само да стои в някой шкаф, а да влезе и в употреба, ние от Смешки на Дрешки имаме някои доста атрактивни решения. Сред най-забавните е мъжка тениска с весела щампа за мъж, който има дъщеря. Дрехата носи голямо настроение и със сигурност ще останете приятно изненадани от реакцията, която ще предизвикате подарявайки я.

Щампата

Тази тениска носи ведро и закачливо настроение. Тя дължи своето излъчване на щампата, отпечатана на лицевата страна. Те представлява текст, който гласи “Имам прекрасна дъщеря! Имам още пистолет, лопата и алиби!”. В случая думите пистолет и лопата са заменени от картинки, на които съответните предмети са изобразени в ярки цветове.

Тази щампа е изключително устойчива на пране. Тя няма да се изтърка или да избелее заради това, че е била в пералната машина на по-висок градус. Няма да се повлияе също така и от перилните препарати, дори и ако са по-силни и могат да смъкнат боята на много други дрехи.

Материята

Тази тениска се изработва по два различни начина, като от вас зависи да се спрете на един от тях според нуждите си. По-евтиният вариант е да се спрете на чист памук. Дрехата може да се изработи и като се добави малко еластан. Това ще я направи изключително удобна, като ще повлияе в малка степен и на външния вид на дрехата. Съответно, варианта с еластан изисква малко доплащане, което обаче също така удължава и живота на материята.

Размерите

Тази тениска се предлага в 5 различни размера. Тя може да се намери в подходяща големина за всеки, без значение от ръста и килограмите. Цената на дрехата не се влияе от размера и той няма значение. За да поръчате правилния номер, освен като S, M, L, XL и XXL, дрехата е описана и като дължина и ширина в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук