Код на продукта: 010
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис"Имам най-готиния татко"

Количество:


4.4 15

Ако искате да купите на бебето си дрешка, с която да изненадате едновременно хлапето и неговия татко, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас много весело и забавно предложение. Бихме желали да ви представим боди с весела щампа, която ще покачи градуса на настроението на вашия любим и на всички присъстващи наоколо.

Щампата

Щампата на това бебешко боди представлява стилизирано сърце в червен цвят, върху което пише с черни букви “Имам най-готиния татко”. Щампата е изработена с много високо качество, което гарантира устойчивост в пране в автоматична пералня и при ползване на силни перилни препарати. Щампата показва обич, добро настроение и свеж дизайн.

Големина

Тази дрешка е подходяща за всички бебета на възраст до две години и половина, като размерите на бебешките бодита са описани много детайлно в таблицата под продукта. Там ще намерите информацията, която е необходима за да попаднете на това, което търсите, а не на продукт, който да е с неподходяща големина и да трябва да се подменя.

Материята

Бодито е изработено от материя с много високо качество. Става дума за чист памук, който е изключително подходящ за деца с много деликатна и чувствителна кожа и които са предразположени към алергични реакции и кожни раздразнения. Памукът на първо място е подходящ с това, че е естествен, на второ място с това, че позволява на кожата да диша без да я сгрява или преохлажда прекалено.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук