Код на продукта: 318
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Имам най-добрата майка на света" - в розово

Количество:


4.5 44

Ако искате да направите малък подарък за своята партньорка, с която имате малко бебе, или ако искате да направите жест за своя близка роднима или приятелка, която наскоро е родила, тогава можете да се ориентирате към магазина Смешки на Дрешки, където ще намерите чудесни предложения. В този конкретен случай бихме желали да ви препоръчаме едно боди, което върви с надпис "Имам най-добрата майка на света" с щампа в розово.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди е създадено специално за момиченце. Това се вижда от преобладаващото розово в различни нюанси по щампата на дрехата. Самата дрешка е бяла на цвят, което се съчетава доста добре с розовото, постигайки ефект на лекота и добро настроение. Дрехата има класически дизайн. Тя е с къси или дълги ръкави, но задължително с копченца в долния край за да могат така да се подменят пелените само с няколко прости движения и без да се налага да преобличате детето. Това ще спести време и неудобство от цялата процедура, която само смущава комфорта на малкото бебче.

Размери

С цел да се намери по нещо за всеки, ние предлагаме 8 различни размера, които покриват всички възрасти от о до 30 месечна, което приблизително се равнява на 2 години и половина. Де намерите подходящ размер за всяко бебе с ръст до 98 сантиметра, което на практика гарантира, че ще намерите точно това, което ви трябва.

Поддръжка

Дрехата не изисква никаква специална поддръжка. Тя само трябва да се пере, като не бива да ви тревожи това, че ще загуби своята мекота или пък, че щампата ще се изтърка. Начинът по който дрехата е изработена гарантира, че нищо от това няма да се случи.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук