Код на продукта: SK003
Наличност: Няма наличност
21.90лв.

Варианти за Детска пола "ФЕЯ"

Количество:


4.4 16

Ако сте в търсене на лятна пола за своята малка дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме нещо, с което сме сигурни, че ще спечелим вашето внимание. Полата за малки момиченца с декорация на фея е едно решение, което ще покрие всички ваши изисквания от към цвят, размери, дизайн и материя. Дрехата е подходяща за носене по всеки повод, така че когато я купувате, вие взимате нещо, което няма просто а стои в шкафа, а интензивно ще се използва.

Идеалното решение за лятото

Тази детска пола притежава цвят и украса, които я правят идеалното решение за горещите летни месеци. Тя е изработена в най-нежния оттенък на прасковения цвят, което казано с по-прости думи е една сложна комбинация между бледо оранжево и кремаво. Самият плат е декориран с нежно изрисувана в черно рисунка на фея.

Платът и изработката

Памучната материя и високото качество на всички материали предполагат, че тази пола е изключително удобна за носене през горещите летни дни, тъй като позволява на кожата да диша и създава усещане за удобство и комфорт. Освен това, дрехата е направена по начин, който я прави изключително издръжлива на пране. Силните перилни препарати и автоматичната пералня не са в състояние да причинят никакви щети върху тази толкова качествена дреха.

Размери за всеки

Всяко момиче на възраст между 2 и половина и 12 години може да намери подходящ размер о тази пола, с която да се чувства комфортно. Ние от Смешки на Дрешки сме се постарали да предложим възможно най-голямо разнообразие в това отношение.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук