Код на продукта: Д003
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни Д003 **** "Baby loading" в розов цвят

Количество:


4.6 43

Ако очаквате бебе или искате да направите приятна изненада на ваша близка, която очаква в скоро време поява на нов член на семейството, тогава сте попаднали на точното място. При нас в Смешки на Дрешки ще намерите съчетание между невероятна цена и супер качество, съчетани с много атрактивен дизайн в лицето на специално създадената за бъдещи майки тениска с надпис "Baby loading… Please, wait!"

Какво представлява тениската?

Тази тениска е едно чудесно съчетание между класическа кройка и леко ексцентричен младежки дизайн. Тя следва извивките на тялото и създава приятно и комфортно усещане на бъдещите майки. Изработена е от приятен на допир нежен и естествен материал. Памучната тъкан позволява на кожата да диша и да усеща по-леко тежките летни жеги и високи температури.

Щампата

Забавна, весела и в най-различни цветове, щампата на тази тениска за бременни е изработена с качествени материали и с много голяма прецизност. Това позволява да се запазят цветовете свежи за дълго време, като по този начин и самата дреха ще се износи по-трудно. Цветовете са доминирани от розовите багри и нюанси, което подчертава, че тениската е подходяща за жени, които очакват момиченце.

Преди поръчка

Тениската се предлага в размери S, M, L и XL, което на практика обхваща всички типове фигура. Много е важно обаче да обърнете повече внимание на детайлите около размерите. Тази информация е налична в таблиците, които ще намерите под всеки един продукт. Там е описано в сантиметри каква е точната дължина и ширина на продукта. По този начин вероятността за допускане на грешка и поръчка на неточен размер при заявка рязко намалява.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук