Код на продукта: 011
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Дреме ми на памперса - Боди с надпис

Количество:


4.5 44

Какво ще кажете да подарите това сладко бижу на малко детенце, което изработихме за онези от вас – индивидуалисти по природа. Внесете много усмивки в ежедневието на семейството. Позволете си да им подарите прекрасна дрешка, която да използват с голямо удоволствие и да ги развеселява непрестанно.

Защо да ни се доверите?

Предлагаме ви качествена изработка на бебешкото боди с надпис. Подбираме внимателно материалите, защото отлично знаем колко е важно те да са на перфектно ниво, все пак предлагаме детски дрешки и компромиси не правим.

Използваме материя от 100% памук. Моделчето е много удобно за преобличане, защото се закопчава от страни на вратлето. Мастилото на щампата е безопасно и абсолютно безвредно. То няма да създаде раздразнение или зачервяване по детската кожа.

Така създадения дизайн на бебешкото боди, го прави подходящ избор за подарък на момче и момиче. Цветовете на надписа са напълно неутрални – черно или червено с жълто усмихнато човече. Предлагаме ви да посочите каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги.

Размерите на бодито за бебе с щампа са посочени в таблица. Там има много ясно разделение според възрастта на детето и височината му. Ще намерите подходящо предложение за дечица от 0 до 2,5 години.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук