Код на продукта: 293
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Днес е моят 1-ви Свети Валентин" боди за момиче

Количество:


4.6 50

Ако обмисляте с какво да облечете своето малко бебе-момиченце на деня на Свети Валентин, тогава може би ще се заинтересувате от предложенията на Смешки на Дрешки, тъй като при нас има голямо разнообразие от артикули. Едно от конкретните предложения, които биха могли наистина да ви заинтересуват и да представляват интерес за вас е бебешкото боди за момиченце с надпис "Днес е моят 1-ви Свети Валентин". Дрешката предлага изключително качество и невероятно атрактивна цена, на която би било трудно да се устои, особено като се има предвид, че толкова качествени стоки обикновено струват в пъти повече в магазините от търговската мрежа.

Какво представлява бодито?

Това бебешко боди е специално създадено за момиченце. То има за цел да предостави идеален дизайн, но без да лишава децата от комфорта, от който те толкова много се нуждаят. Дрешката има класическа кройка, а цветът е бял. Щампата на предната страна на дрешката е в предимно розови цветове, което има за цел да подчертае, че тя е създадена основно за момиченца. Бодито може да се закупи и с къс, и с дълъг ръкав, което зависи от вашите предпочитания.

Изключително удобство

На първо място трябва да се поставя винаги удобството, защото за децата това е от първостепенно значение. Платът създава усещане за комфорт, тъй като специалната му изработка прави допира с него изключително комфортен и приятен. Кройката позволява наистина много голяма свобода на движение. Освен това разнбнообразието от номера гарантира, че ще намерите този, който е най-подходящия за детето. Освен това, да не забравяме и това, че дизайнът на бодито е специално предназначен за да могат много лесно да се сменят пелените, без това да затруднява вас или бебето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук