Код на продукта: 334
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за "Днес е моят 1-ви ИМЕН ДЕН" боди

Количество:


4.4 36

Ако сте поканили гости за първия имен ден на вашето малко момченце, тогава най-вероятно искате всичко да бъде специално. Ще ви са храната и напитките да са добре подбрани, гостите да останат доволни, да се получи едно чудесно празненство и разбира се - бебчо да е облече подобаващо за този повод. Но какво е идеалното облекло за малко бебе? Както знаем, малчуганите се интересуват сами и единствено това да имат удобство и да не се налага да носят нещо, което ги кара да прегреят или чиято материя ги дразни.

Боди за момче

Бебешкото боди за момче на възраст от 0 до 30 месеца с щампа "Днес е моят 1-ви имен ден" е идеалният избор за едно много качествено празнично облекло за този повод. Дрехата е наистина прекрасна, тъй като освен, че изглежда добре, тя е и много комфортна. Позволява свобода на движение, мека и удобна материя, а бебчо усеща комфорт във всеки един момент. И щампата, която е с малко слонче и в синьо, също оказва своя ефект, слагайки симпатична усмивка на лицето на вашето бебе.

Богат набор от размери и лесна поддръжка

Размерите от бодита са доста разнообразни, като има по нещо както за току що родените бебчета, така и за онези, които са на възраст до 2 години и половина или приблизително около 98 сантиметра във височина. Поддръжката е повече от лесна. Достатъчно е да изперете дрехата в пералнята с прах за пране и можете след това да я изсушите за да бъде отново готова за носене. Дори и при всекидневно пране, дрехата няма да загуби и частица от яркостта на цвета или мекотата си. Освен това, с тази бебешка дрешка подмяната на пелените вече е по-лесна от всякога.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук