Код на продукта: 533
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен надпис "Динозаври"

Количество:


4.8 10

Ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно специално предложение. Става дума за комплект тениски за баща и син с щампа на динозаври, които са на ваше разположение на страхотна цена и с изключително високо качество.

Кройка

Кройката на двете тениски за баща и син има основно за цел да предостави усещане за удобство и комфорт. Тениските са подходящи за ежедневно ползване, като могат да служат както за спорт, така и за следобедната разходка с малчугана в парка.

Материя

Тениските за баща и син са изработени от най-чист памук. Те са допълнени единствено от нисък процент еластан, който има за цел да направи тениската малко по-комфортна и приятна на допир.

Щампа

Щампата на този комплект блузки за баща и син са декорирани с прекрасна щампа на динозаври. Разбира се, картинките са далеч от реалистичните образи на праисторическите създания, а са по-скоро илюстративни. Иначе, щампата се изработва по специална технология, която гарантира, че ще можете да пускате дрехите спокойно в пералната машина и те няма да се захабят даже и от най-силните перилни препарати.

Размери

Тениските за баща и син са на ваше разположение в широк спектър от размери, което гарантира, че ще намерите подходящия размер за вас, без значение от вашите ръст и тегло или от възрастта на детето. Мъжката тениска е налична в размери S, M, L, XL и XXL. Детската тениска е налична съответно за деца от 2 до 12 - 13 годишна възраст.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук