Код на продукта: 535
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен печат "Динозаври"

Количество:


4.6 13

Ако търсите бебешка дрешка, която да бъде подходяща за всеки случай и за всеки повод, тогава сте на правилното място. Ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно прекрасно бебешко боди, което идва за да направи избора на облекло по-лесен от когато и да било до сега.

Кройка

Кройката на това бебешко боди е създадена така, че да се подсигури максимално удобство на малчуганите. От една страна, тя им позволява да се движат леко и свободно, а от друга страна, това им дава възможност да се бъдат преобличани и да им бъдат подменяни пеленки, без да им се причинява каквото и да е неудобство.

Материя

Дрехата е изработена от най-висококачествен чист памук, като целта на това е да се осигури на малчугана максимално удобство и комфорт. Счита се, че всъщност памучните платове са най-доброто решение за децата и именно те са материята, на която малките реагират най-добре.

Щампата

Щампата на това бебешко боди е изключително качествена. Тя има няколко характеристики:

  • Устойчива

Издръжлива на на времето, на пране със силни перилни препарати и на поставяне в автоматична перална машина;

  • Оригинална

Тя е изключително оригинална като идея, цветове и илюстрации. Можете да сте напълно сигурни, че няма да видите на улицата друг човек със същата дреха като вашата;

  • Забавна

Носи добро и ведро настроение, независимо от повода. Прави дрехата подходяща за носене по всяко време и на всяко място;

Размери

Бебешкото боди се предлага в различни размери, като може да се намери подходяща големина както за току що родени бебчета, така и за вече малко по-отраснали дечица на възраст до около 2 годинки и половина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук