Филтри
  • За момиче
Показани 1 от 15 | 52 (4 Страници)

Да облечеш едно дете, особено за сън, може да е доста трудна задача. Много от малчуганите просто не искат да лягат - светът им се струва прекалено интригуващ, за да се примирят със скучното спане.

Но когато ги облечете в правилните за тях пижами за деца, нощният ритуал става доста по-лесен.

За да помогнем на младите родители, баби и дядовци и да улесним процесът по заспиване на техните рожби, екипът на SmeshkiNaDreshki.com направи специална селекция от удобни, меки и уютни детски пижамки.

Видовете детски пижамки, които предлагаме

На сайта на SmeshkiNaDreshki.com можете да намерите богат асортимент от детски пижами за момичета и момчета. Те варират в размер спрямо възрастта на детето, както сами можете да видите в падащото меню при избор на конкретен продукт.

Вариациите най-вече идват под формата на различни и уникални за всеки модел дизайни, като дори позволяваме създаването на личен облик за всеки дизайн.

Създаването на уникален и персонализиран дизайн може да стане чрез свързване с нашите екипи – чрез телефонно обаждане или с контактната форма.

Всички детски пижамки идват в комплект с удобно и добре пасващо долнище, с което вашето дете може да запази топлината си през вечерта.

Памучната материя позволява на тялото да диша през нощта, което прави подобни продукти идеални както за през лятото така и за през зимата.

Изборът на перфектната детска пижама

Когато избирате детски пижами за момче е добре да се съобразите с цвета и дизайна на самите пижами. Момчетата предпочитат тъмните и сините цветове, затова и повечето избори от на детска пижама за момче тук идват в този цветови диапазон.

За да бъде една детска пижама за момиче удобна, тя трябва да е направена от мека материя, като е и важно самата кройка да позволява безпроблемно движение през нощта. Ако се притеснявате, че подобен продукт ще пречи на вашето дете, можете да останете спокойни, тъй като всяка кройка за детски пижами за момчета и момичета е направена, за да стои по-свободно.

Те не пристягат тялото на детето в ключовите точки, като материята около шията, глезените, подмишниците и китките е с допълнителна мекота, за да се добави удобство през вечерта.

Отговор на всяко търсене за детски дрехи - SmeshkiNaDreshki.com

Всеки родител иска да направи възможно най-добрият избор за своята рожба. Затова от SmeshkiNaDreshki.com сме толкова щастливи да ви предоставим нашата специална и наистина уникална селекция от детски пижами за момче и момиче.

Всеки продукт е направен от внимателно подбрани материи, които ще гарантират комфорта и удобството на вашето дете през нощта. Изберете подходящ за тяхната възраст размер и дизайн и оставете другото на нас.

Всяка една дрешка за вашето дете, която ви предлагаме от SmeshkiNaDreshki.com е изработена от висококачествени материали, които са напълно безвредни за малчуганите. Материалите не дразнят чувствителната детска кожа и не биха причинили обриви или алергични реакции.

Материята на пижамките е съставена от 100% естествен памук, който обгръща в мекота и нежност вашите мъничета и им осигурява пълноценен сън.

Щампите на предлаганите от нас детски пижамки са отпечатани с напълно екологични мастила, трайно запечатани под въздействието на висока температура. Печатът не отделя токсични материали, а ако перете дрешката според инструкциите няма и да се напуква и да отделя частици.

Предлаганите от нас детски пижамки ще радват вашето дете дълго време, тъй като са изработени от висококачествени и устойчиви материали. Те издържат дори при многократно пране, стига да следвате инструкциите, касаещи се до самите настройки на пералнята.

При пране не се изисква да избирате по-специални настройки, единствено трябва да се уверите, че градусите не са прекалено високи. Не е нужен и специален препарат за пране, за да съхраните яркостта на цветовете на щампата и на дрешката.

При гладене обръщайте пижамката наопаки, за да съхраните максимално дълго печата.

Ако имате нужда от допълнителни съвети относно избор и поддръжка на пижами с щампи, можете да се обърнете към екипа на SmeshkiNaDreshki.com.

4.7 48
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук