Код на продукта: 518
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска "Весела Коледа"

Количество:


4.5 12

В търсене на подарък за момче или момиче за Коледа, ние много често се оказваме объркани и не можем да поемем определена посока. Огромният избор ни най-малко не ни помага, особено като се има предвид това, че децата често не реагират по начина, по който сме очаквали на закупените от нас подаръци. Ето защо, ние от “Смешки на Дрешки” сме ви подготвили решение на този проблем.

Тениска с оригинална щампа

Бихме желали да ви представим тениската с щампа “Весела Коледа”, която с ярките си, но приятни за окото цветове и картинки с коледни джуджета, пингвинчета и снежни човеци ще се хареса на всеки.

Изработена с предимно сини и бели зимни нюанси, щампата е красиво направена и с усет към детайлите. Може да издържи без проблем на поставяне в перална машина, дори и при употребата на силни перилни препарати.

Материя

Тениската се изработва от 100% чист памук, а за да бъде тя по-приятна за носене и за да бъде винаги предпочитана пред другите дрехи в гардероба, ние сме добавили към този продукт малък процент еластан. Това ще направи тениската да се усеща като създадена именно за вас.

Удобство

Дрехата е предназначена за ежедневно носене, което обяснява защо тя има толкова удобна кройка. Тя е изключително подходяща за дълги разходки, за спорт, но също така и за носене у дома.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук