Код на продукта: 437
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска коледна тениска снежен човек и име

Количество:


4.5 29

Ако се колебаете какъв подарък да направите на вашето момченце или на сина на ваши близки, при които отивате на гости за празника, ние от Смешки на Дрешки имаме чудесно предложение, което много ще ви хареса. Става дума за изключително изгодна като цена тениска с коледна щампа на снежен човек. Дрехата е предназначена за момче и е продукт със страхотно качество, каквито всъщност рядко се откриват в търговската мрежа.

За какъв повод е подходяща?

Детската тениска със снежен човек е подходящ подарък за всяко момче на възраст до около 12 - 13 години. Тя е предназначена за коледните и новогодишни празници, но предвид оригиналния си дизайн, тя е идеална за носене по всяко време от годината, независимо дали през зимата у дома или през ятото навън.

Как представлява?

Блузката притежава класическа кройка и дизайн, които я правят наистина много удобна и приятна за носене. Качествената материя създава приятно усещане дори и през най-жарките и задушни летни дни, защото платът от който е изработена не спарва и не задушава кожата.

Как изглежда?

Тениската е бяла на цвят, има типично спортен стил и е леко свободна, което създава едно видимо небрежно и непретенциозно излъчване. Акцентът на дрехата пада върху нейната специална щампа, изобразяваща снежен човек. На щампата се отличават две черни очички, наподобяващи въгленчета, както е прието да се прави снежния човек, а за нос е използвана щама на морков в оранжев цвят.

Много е забавна и усмивката на снежния човек, която представлява подредени под формата на уста букви. Те изписват името на човека, за който купувате тениската, което е още една от нашите изненади. За целта само е нужно да напишете името на момчето когато поръчвате продукта.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук