Код на продукта: 435
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска коледна тениска с еленче и име

Количество:


4.5 26

Ако за Коледа желаете да подарите на детето си или на детето на свои близки нещо, което да бъде едновременно наистина качествено и на супер цена, тогава ние ви предлагаме един топ продукт, който ще покрие и най-високите клиентски изисквания без забележка. Става дума за специалната коледна тениска с щампа на елен за малки момиченца, която ще откриете единствено при нас в Смешки на Дрешки.

Кройка, щампа и дизайн

Тениската е бяла на цвят и акцентът е поставен върху щампата, която заема централно място на лицевата страна на блузката. Щампата представлява чифт еленови рога в кафяв цвят, на едното от които е завързана малка панделка, която с нежния си цвят припомня, че близката е създадена за момиченце. Очичките на еленчето са в черно, а нослето е голямо, овално и червено.

Кройката на дрехата е класическа, което позволява тя да бъде максимално удобна. За създаването са използвани най-високо качество материали, които могат дълго време да запазят добрия външен вид на дрехата. Щампата няма да се изтърка и износи, а мекотата на плата ще се запази за възможно най-дълго време.

Размери и поръчка

Дрешката се предлага в седем различни размера, което я прави подходяща за момиченца, които до скоро са били бебета, но и за такива, които доближават юношеска възраст. За да изберете точният размер дрешка за вас, ние ви препоръчваме да разгледате подробно таблицата с данни за продукта. Там ще намерите детайлна информация за това каква е ширината и дължината на съответния размер тениска в сантиметри. По този начин вероятността за грешка при поръчка е незначителна.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук