Код на продукта: S009
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - ПРИКАЗКА

Количество:


4.7 15

Ако търсите оригинално решение за това как да декорирате детската стая на вашата малка дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки разполагаме с едно предложение, което ще покрие вашите очаквания като цена, качество и търсен ефект. Представяме ви стикерът за стена с приказна фея, който ще направи ежедневието на вашето малко момиченце една идея по-вълшебно.

Какво представлява стикерът

Стикерът за стена представлява летяща във въздуха приказна фея, която държи в ръка вълшебна пръчица. Пред феята се изписва името на детето, което се прави индивидуално. При заявка не бива да забравяте да ни информирате какво име желаете да изпишем на стената и ще го получите.

За кого е подходящ

Стикерът е подходящ за момиченца, които са в най-ранна възраст. Приказната фея на картинката ще радва малката ви принцеса. Тя с радост ще си играе в стаята и ще се чувства вътре като в някакво приказно кралство, за което ще допринесе изключително много вълшебното усещане на декорацията.

Къде е най-добре да се постави

Стикерът е предназначен за поставяне на стената. Единственото изискване е да разполагате с необходимото празно пространство и разбира се - цветът на стикера да бъде различен от този, в който е боядисана стената.

Идеалното място е над детското креватче, така че малката ви принцеса ще вижда картинката сутрин когато отвори очи за един по-добър старт на деня, както и вечер, така че да бъдат нейните сънища по-приятни.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук