Код на продукта: S011
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер ФЕЯ - за момиче

Количество:


4.5 19

Ние от Смешки на Дрешки искаме да ви представим една прекрасна идея за това, как да направите детската стая на вашата малка дъщеричка едно по-приятно място за прекарване на времето. Изключително атрактивна като цена, тя представлява един чудесен начин за освежаване и оживяване на вашия дом.

Къде да го поставим

Стикерът е предназначен за поставяне на стената, а единственото изискване е да имате малко повече свободно пространство. Иначе идеалното място е над креватчето или над мястото, на което малката ви принцеса си играе.

За кого е създаден

Стикерът е създаден за момиченца. Той е предназначен за деца, които са в най-ранна възраст, така че да им създаде усещане за магия и вълшебство. Стикерът представлява фея, която седи на долния ръб на месечина, а на гърба си има ангелски криле. Оцветена е в тъмно розово, поради което е изключително подходяща за стена в по-светъл цвят.

Издръжлив ли е

Стикерът е изключително издръжлив. Той ще остане напълно непроменен на мястото си до тогава, докато не решите да направите редизайн на стаята, например поради факта, че детето вече е пораснало и има нужда от друг тип стая.

Защо да го поставим

Има безкрайно много предимства от това да поставите на стената си стикер като този. Той е създаден така, че да не заема и един квадратен сантиметър от пространство във вашия дом, отчитайки факта, че жилищата днес стават все по-малки. Той ще радва малкото ви момиченце всеки ден, превръщайки стаята в едно вълшебно място за почивка и игра.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук