Код на продукта: SK004
Наличност: Няма наличност
21.90лв.

Варианти за Детска пола "Летни цветя"

Количество:


4.4 20

Ако искате да направите малък подарък за малката си дъщеричка или за момиченцето на ваша близка приятелка, ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим решение на проблема.

На вашето внимание е една изключително елегантна пола за малки момиченца на възраст от 2 и половина до 12 годишна възраст, която може да се похвали с устойчиви цветове и естествена материя.

Лекотата и приятното усещане за свежест, което дрехата носи я прави идеалното решение за избор на дреха за жарките и задушни летни месеци, а всичко това можете да сте сигурни, че се допълва от дизайн, който всички ще забележат и харесат.

Стилна и с усещане за лято

Тази детска пола е изключително елегантно решение, което може да ви помогне при избора за облекло за малкото ви момиченце през летните месеци. Дрехата притежава изключителен стил, с който да се чувства малката госпожица прекрасно във всеки един момент, както по отношение на външния вид, така и що се отнася до комфорта. Полата е декорирана щедро с пъстроцветни лени цветя, които ние от Смешки на Дрешки сме подбрали изключително внимателно по отношение на багрите и нюансите.

Удобство преди всичко

Избирайки тази поличка за своята малка дъщеря, вие преди всичко купувате удобство, тъй като тази дреха е изключително добро решение за летните месеци. Леката и дишаща материя се допълва с ефирния начин, по който рокличката следва движенията на малкото момиченце.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук