Код на продукта: Г054
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с патриотичен надпис и образ на Левски

Количество:


4.6 30

Ако искате да подарите патриотичен подарък на вашите брат, баща или партньор, непременно ще трябва да разгледате уникалните предложения на Смешки на Дрешки. Ние предлагам всичко, за което можете да се сетите, като това отношение отново имаме с какво да ви изненадаме.

Кройка и дизайн

Тениската е създадена с класическа кройка, което е прави много удобна и комфортна. Подчертават се атлетичните страни на фигурата, раменете изглеждат по-големи, а коремът - по-плосък.

Осигурява се свобода на движение, което я прави много подходяща за случаите, в които искате да поспортувате, да се поразходите или просто да се чувствате комфортно докато се разхождате с приятели.

Как изглежда щампата

Щампата на тази прекрасна тениска няма начин да не ви хареса. Тя представлява портрет на Васил Левски в цветове, а под него е изписана една от неговите най-запомнящи се фрази - “Дела трябват, а не думи!”. Щампата заема основната част от дрехата, така че образът на Левски се вижда от далеч.

Издръжливост

Тази тениска е много устойчива и без проблем може да се пере в автоматична пералня с най-различни перилни препарати, без това да представлява какъвто и да било риск за дрехата.

Платът е много качествен, което подсказва, че и след множество изпирания. Щампата от своя страна се изработва от устойчиви бои и по технология, която гарантира добър резултат и ниска амортизация дори и при постоянно пране.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук