Код на продукта: Б034
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно мини боди за момиче със снимка

Количество:


4.6 40

Налага ли ви се често да пътувате с малката си внучка или дъщеричка в колата? Това понякога е неизбежно, особено за хората с по-динамичен начин на живот. Това обаче не означава, че не бихме могли да вземем допълнителни предпазни мерки по отношение на сигурността на пътя. Чували ли сте за това колко ефективни са декоративните мини бодита и колко много оказват влияние върху останалите шофьори на пътя?

По тази причина ние от Смешки за Дрешки бихме искали да ви представим един уникален модел бебешко мини боди за момиче с топ качество и на изненадващо ниска цена, които обаче по-никакъв начин не са в разрез с високото качество и ефективност. Декоративното боди изглежда досущ като истинското, но с тази разлика че има сигнализиращи функции и не е създадено за носене.

Щампата

Този модел декоративно мини боди за момиче е от малкото модели, които нямат никакъв текст. Щампата представлява розова на цвят рамка, в която е поставена снимка на вашето момиченце вместо картинка. Разбира се, за да поставим щампата вие трябва да ни изпратите снимката предварително, а това става чрез прикачване на файл с изображението в процеса на вашата поръчка.

Размери

Мини бодито е изключително компактно, но това по никакъв начин не го прави по-малко видимо от останалите участници в движението. Размерите от 10.5 на 18 см са приблизително равни с тези на човешката ръка. Така едновременно бодито няма да пречи да виждате останалите коли, но в същото време ще бъде достатъчно видимо от участниците в движението, особено като се има предвид яркия розов цвят.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук