Код на продукта: Б038
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно мини боди с Ваша снимка

Количество:


4.5 41

Ако ви се налага често да пътувате с малко бебе в колата, независимо дали става дума за малкото ви момченце или вашия внук, би било добра идея да се сдобиете с нашето страхотно предложение за декоративно мини боди за момче на изключително изгодна цена.

Ние от Смешки на Дрешки никога не правим компромис с качеството и дизайна, а това наше предложение е истинско доказателство за това. Този модел боди за кола ще направи вашия автомобил много по-стилен и елегантен от вътре, но не това е основната ни цел.

Главната задача е да бъде шофирането много по-спокойно и сигурно, а дори и ако се намали риска от произшествие с един процент, то значи все пак си е струвало да се сдобиете с този аксесоар. Но какво представлява точно бодито?

Дизайн

Декоративното мини боди представлява умалено копие 10.5 на 18 см на истинските бебешки бодита, но за разлика от тях това не е предназначено за носене. Акцентът е поставен на щампата, която заема централно място на лицевата страна на дрешката.

Щампата

Щампата на това декоративно бебешко боди за момче е лишена от текст. Тя представлява тънка рамка със син цвят, в която е отпечатана щампа със снимка на вашето дете. А снимката, разбира се, трябва да ни изпратите вие в процеса на поръчка. За да бъде щампата по-весела и забавна, тя е допълнително декорирана от малко хеликоптерче в горния ляв ъгъл.

Как се прикрепва декоративното мини боди?

Бебешкото мини боди има два различни начина за прикрепване във вашия автомобил. Първият начин е чрез мини закачалката, която върви в комплект с дрешката. Вторият начин е чрез вендузите, които могат да прикрепят бодито към различни гладки повърхности, особено към стъкло. Това е много подходящо защото дава възможност да поставите бодито на прозореца на колата и по този начин то да има по-голяма видимост от останалите водачи на пътя.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук