Код на продукта: Б020
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 19

Боди "Внуче в колата" в син цвят на ниска цена

Ако наскоро ви се е родило малко внуче и искате да повишите сигурността докато се возите с него колата, бихме искали да ви предложим едно много добро решение. Бебешкото мини боди за внуче в колата е едно страхотно предложение, което ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим на много изгодна цена.

Как изглежда?

Мини бодито има напълно класическа кройка, каквато има всяко едно друго бебешко боди. За разлика от истинските обаче, това е твърде малки и не става за носене. Освен това, неговата кройка, ако бъде погледната в детайли, показва, че бодито е лишено от ципове, копчета и всичко друго, което е характерно за истинските бебешки бодита.

И все пак неговият дизайн изглежда поразително истински. То е бяло на цвят и тъй като е създадено с идеята да информира, че в колата се вози момченце, то е доминирано от синия цвят. На лицевата страна има малка и много симпатична щампа на бебе. Тя е оградена от текст, който гласи "Внуче в колата".

Колко е голямо?

За размерите на миниатюрното декоративно боди може да се съди от неговото наименование. То е с размери едва 10,5 на 18 сантиметра. Тази големина не надвишава размерите на една средна по дължина и ширина мъжка длан. С подобна големина, бебешкото мини боди може лесно да се постави на прозореца на колата за да се вижда от останалите участници в движението, но без това да пречи на видимостта към пътя. В същото време, всички които карат около вас или зад вас ще могат да забележат това и ще знаят, че в колата ви има малко бебе.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук