Код на продукта: Б033
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.6 23

Ако имате малко дете, трябва да се замислите какво бихте могли да направите за да бъде времето в автомобила по-безопасно и за да смалят до минимум рисковете на пътя. Вие може и да сте безкрайно предпазливи, но за съжаление безопасността не зависи само от нас, но и от останалите водачи на пътя.

Ето защо всички, с което можем да ги накараме да шофират по-внимателно би било добра идея. И тук ние от Смешки на Дрешки имаме едно страхотно предложение за вас. Предлагаме ви декоративно мини боди на топ цена и с топ качество, което можете да поставите на видимо място за да направите шофирането по-безопасно.

Как изглежда?

Декоративното мини боди изглежда досущ като онези, които са създадени за носене. Разликата обаче е една и е доста съществена. Декоративното боди има размер от едва 10,5 на 18 сантиметра. Това е приблизително колкото ръката на зрял човек. Самото боди е бяло на цвят. То е декорирано с елементи в розово, включително и с щампа, в която също преобладава розовия цвят. На нея е изобразено бебче, което стои с главата на долу и гледа ококорено, като целта на щампата е да привлече вниманието на другите шофьори.

Как се прикрепва?

Мини бодито се прикрепва към колата по различни начини. Бодито върви в комплект с мини закачалка, която позволява да се прояви голяма гъвкавост в избора на място. Освен това е снабдено и с вендузи, които позволяват да сложите бодито на стъклото на колата. То ще може лесно да се поставя или мести в зависимост от това къде искате да бъде.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук