Код на продукта: Б009
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 45

Мини боди с надпис в лилаво - ниска цена

Ако често пътувате с малката си дъщеричка в колата в или извън населеното място, важен момент за подсилване на сигурността е да уведомите по оригинален начин останалите участници в движението, че в колата при вас има малко бебе. Това е изключително полезно ако желаете да повишите безопасността си поне с малко. При нас в Смешки на Дрешки ще намерите тоно това, което ви е необходимо - миниатюрно декоративно бебешко боди за кола, което може да бъде ваше на изключително ниска цена.

Стил и дизайн

Бебешкото мини боди е създадено с декоративна цел, което обяснява защо е снабдено с вендузи и мини закачалка. Това помага да може да се прикрепи към гладки повърхности като стъкло например, и то с незначителни усилия и само с едно или две елементарни движения.

Дрешката е бяла на цвят и тъй като идеята е да съобщи за момиченце в колата, тя е с нежни лилави нюанси. Те изглеждан не само много успокояващо, но са и много стилни и придават на вашия автомобил елегантност и стил.

Щампата на лицевата страна също е преобладаващо лилава. Тя изобразява малко момиченце с биберон и лилаво цвете закичено на косичката. Над и под картинката ще видите надпис, който гласи "Бебе в колата".

Размери

Миниатюрните размери на декоративното бебешко боди ще позволят да го поставите на видимо място на прозореца на колата, но без да има риск да закриете видимостта към пътя. Това е така, защото този аксесоар за кола е с големина не повече от човешка длан. Най-точно казано, декоративната дрешка е с размери от 10,5 на 18 сантиметра. Това я прави едновременно много компактна и удобна, но също така и достатъчно забележима.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук