Код на продукта: Б013
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 31

Боди с надпис "Принц в колата" на ниска цена

Ако наскоро ви се е родило бебе и пътувате често с колата, може би е добре да помислите за закупуването на декоративно бебешко мини боди. Те са доста ефективни и предават информация на останалите водачи, че возите бебе в автомобила. Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме това на цена, която ще ви смае със своята достъпност.

Дизайн

Мини бодито е бяло на цвят. То има на лицевата страна щампа, на която е изобразено малко бебе с биберон в устата. Около бебето е изписан закачлив надпис, който гласи "Принц в колата". Макар че бодито не е създадено за носене и това предполага по рядко пране, то все пак е много устойчиво. Преобладаващият цвят в неговия дизайн е синия, който подчертава това, че дрешката е създадена за момче, макар че има и други цветове, като зелено и жълто.

Дрешката има класически дизайн и единствено липсата на някои малки детайли, като например копченца за обличане и отвор за подмяна на пелени, напомнят, че всъщност не става дума за истинска дреха, а просто за нещо, което е създадено да наподобява истинска дреха.

Големина

Миниатюрното декоративно бебешко боди е с големина от едва 10,5 на 8 сантиметра. С тези параметри то е достатъчно компактно за да може без проблем да бъде поставено на прозореца на колата. В същото време, не бива да се безпокоите, че гледката към останалите коли ще се закрие, защото големината на бодито е едва колкото човешка длан. Макар и малко, то е доста лесно забележимо и няма да остане извън полезрението на останалите водачи на пътя.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук