Код на продукта: Б023
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.7 32

Боди с надпис "Бебе в колата" на ниски цени

Ако имате малко внуче или син, а се налага често да шофирате и да взимате малкия с вас, може би ви е доста добре познато чувството на притеснение, че нещо може да се случи по пътя. Дори и да сте изключително внимателен шофьор, все пак не зависи всичко само от вас.

По тази причина ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим това прекрасно мини декоративно боди за момче, което да поставите на прозореца на колата. Така ще предупреждавате останалите участници в движението, че возите бебе и се очаква от тях да бъдат по-внимателни.

Как се прикрепя?

Мини бодито се прикрепя към стъклото на колата с вендузите, които са част от самия аксесоар или пък се закача с миниатюрната декоративна закачалка на някое удобно и подходящо за целта място. Бързаме да ви успокоим, че тъй като бодито е голямо едва 10,5 на 18 сантиметра, то няма да пречи на видимостта през прозореца на колата, така че ще можете да го поставите на избраното от вас място без проблем.

Как изглежда?

Като абсолютно копие на истинските бодита, това умалено копие изглежда като истинските бебешки дрехи за носене в най-малки детайли, но всъщност това има за цел да привлече вниманието на другите шофьори и да ги накара по този начин да бъдат по-внимателни.

Самото боди е бяло на цвят и има сини кантове по краищата, а на лицевата страна има забавен надпис "Бебе в колата", както и картинка с шишета и биберони. Цветовете са синьо, жълто, зелено и оранжево, като отново синият цвят очевидно взима превез.

Издръжливост на пране

Предполага се, че понеже това е декоративно боди, то няма да има нужда от толкова често пране, но все пак трябва да знаете, че материалите са качествени и няма да се повредят, а щампата ще се запази в първоначалния си вид.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук