Код на продукта: Б018
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно мини боди с име за момиче

Количество:


4.4 38

Ако имате малко бебе и ако се налага при различни обстоятелства постоянно да пътувате с детето в колата, тогава ваше морално задължение е да вземете всякакви допълнителни мерки за да свалите рисковете до минимум дори и по най-нестандартни начини.

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви предложим специалното декоративно мини боди за кола за момиче, което ще направи вашия автомобил не само много по-безопасен, но и наистина ще придаде стил. Мини бодито наподобява истинското, но задачата му е да се прикрепи на видимо място в колата.

Щампа

Щампата на декоративното мини боди е много устойчива. Дрешката може да се пере без никакъв проблем с всякакви перилни препарати и това няма да навреди на цветовете по какъвто и да било начин. Самата щампа е в преобладаващо розов цвят, с което се свързва много успешно с кантовете в същия цвят. Отпечатано е малко бебе-момиченце, което има биберон и се оглежда любопитно. Изписан е текст "......... в колата", като на празното място ще изпишем името на вашето момиченце или внучка при поръчка.

Размери

Дрешката има големина на човешка длан и размери приблизително 10,5 на 18 сантиметра. Подходяща е за поставяне на някой от прозорците на колата, като с това ще бъде забелязана от останалите шофьори на пътя, но в същото време няма да ви пречи на видимостта и ще можете да виждате всички коли наоколо.

Ефект

Счита се, че поставянето на подобно декоративно бебешко боди има много силен ефект върху останалите водачи в движението на пътя. Предполага се, че по този начин хората ще бъдат много по-внимателни и ще възникват значително по-малко рисковани положения. Хората действително стават много по-внимателни когато става дума за малки деца и по този начин ще намалите вероятността да ви блъснат.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук