Код на продукта: Б012
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно мини боди с име за момче

Количество:


4.4 29

Ако наскоро ви се е родило малко момченце, за вас би било доста полезно да се сдобиете с малко декоративно мини боди за момченца за кола, което се поставя на видимо място в автомобила и предупреждава останалите водачи в движението, че возите бебе в колата си. При нас в Смешки на Дрешки ще откриете най-добрите продукти от този сорт, а качеството е най-високото.което можете да намерите на пазара у нас.

По този начин с това боди, което представлява умалено копие на истинското бебешко боди, ще можете не само да повишите сигурността в колата, но и да се възползвате от възможността да направите интериора на автомобила още по-добър и уютен.

Възможност за персонализация

Декоративното боди предлага уникалната възможност да поръчате изписването на името на вашия син. Така например ако при поръчка заявите, че момчето се казва например Михаил, после ще получите своето мини боди с надпис "Михаил в колата". Това е един много приятен начин да почувствате, че този продукт е създаден специално за вас.

Щампата

Освен текста, щампата има изобразена и една изключително чаровна и симпатична картинка. На нея е изобразено малко бебе, момченце, моето с биберон в устата се оглежда учудено наоколо с ококорените си очички. Щампата няма да се изтърка при пране и обещава да запази добрия си вид толкова време, колкото ви е необходимо да ползвате декоративното боди. 

Прикрепване

Мини бодито е създадено така, че да може да се прикрепва към различни гладки повърхности, като например върху стъкло. Това позволява лесно да се поставя на прозореца за да се вижда от другите участници в движението. Освен това, дрехата е много лесна за окачване и на друго място благодарение на миниатюрната декоративна закачалка, която върви в комплект с него.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук