Код на продукта: Б039
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно мини боди с име и снимка за момче

Количество:


4.7 42

В нашия магазин Смешки на Дрешки можете да намерите изключително голямо разнообразие от декоративни мини бодита, които имат за цел да повишат сигурността на пътя когато се возите с бебето. Счита се, че хората стават много по-предпазливи когато знаят, че има дете в съседен автомобил, така че ваш дълг е да намерите начин да ги предупредите. Тези бодита са един отличен начин да направите това, а да не споменаваме и това, че ще получите топ качество на символична цена.

Предназначение

Бодито е предназначено за момченца, но за да го носят, а за да можете вие да поставите този аксесоар в колата си ако трябва да се возите със сина си или внука си по-често и искате допълнително да обезопасите автомобила. По този начин ще можете да сте малко по-спокойни.

Какво представлява?

Мини бодито е декоративна бебешка дрешка, която изцяло имитира реалните бебешки бодита. Този модел, който виждате пред себе си, е специално създаден за момченца. Той е бял със сини орнаменти, като щампата на лицевата страна представлява бебешка снимка, която вие трябва да прикачите при поръчката за да можем ние да отпечатаме на дрехата. Изписва се също така и името на бебето, като под името му се допълва текст "в колата", придавайки индивидуалност и по този начин карайки другите шофьори да бъдат по-внимателни.

Как се прикрепя и пречи ли на видимостта?

Бебешкото мини боди се прикрепя към стъклото с вендузи, които са част от дрешката, а също така може да се закачи някъде и с помощта на специалната декоративна мини закачалка, това позволява да го местите от едно място на друго. Важно е да се отбележи, че поради малките си размери от 10,5 на 18 сантиметра, мини бодито не скрива видимостта към пътя. То има размер едва на човешка длан, така че не представлява никакъв проблем.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук