Код на продукта: Б027
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 27

Ако имате малко бебе и ви се налага редовно да пътувате с автомобил, тогава със сигурност трябва да вземете всички възможни предпазни мерки. Едно от нещата, които бихте могли да направите е да подсигурите допълнително безопасността в автомобила като си закупите декоративно мини боди, чиято основна цел е да предупреждава останалите водачи в движението, че с вас в колата се вози малко бебе.

Бебешкото мини боди с надпис на английски "Princess on Board" е изключително ефективно и едновременно с това стилно решение, което носи топ качество и струва наистина малко. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме само най-доброто в търговската мрежа, а този артикул наистина е с наистина от най-висок клас.

Щампата

Щампата е в преобладаващо розови нюанси, което се дължи на факта, че този модел боди е специално създаден за момиче. Розовата щампа допълва розовите кантове и така се получава един цялостен много нежен и закачлив ефект, който едновременно има успокояващо въздействие, но също така и помага на останалите водачи в движението да забележат по-лесно бодито. Самата щампа се състои не само от текст, но е декорирана и с красива картинка, на която е изобразено малко момиченце с биберон и розово цвете в косата.

Поставяне

Декоративното боди е много лесно за прикрепяне в колата. То може да се постави на различни места в колата благодарение на това, че е снабдено с малка закачалка и с вендузи, чиято основна цел е да може декоративната дрешка да се прикрепя към стъкло и други гладки повърхности. Предвид малките размери на бодито, които не надхвърлят човешката длан, дрехата е идеална за поставяне на прозореца на колата, като това няма да спира или да пречи на гледката и видимостта.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук