Код на продукта: Б002
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 34

Ако често ви се налага да пътувате с автомобил и трябва да вземате с вас вашето малко дете или внуче, тогава би трябвало да вземете всички необходими предпазни мерки за да бъде малкото слънчице в пълна безопасност. Може и да сте изключително предпазливи зад волана, но сигурността не е само вашето поведение, но и това на останалите шофьори.

Ако се питате как бихте могли да окажете влияние върху шофирането на другите и да ги направите с една идея по-внимателни, ние от Смешки на Дрешки имаме едно страхотно предложение как може да стане това. Става дума за декоративното мини боди за кола, което има доказан ефект и може да повиши вашата безопасност докато сте на пътя с детето.

Какво представлява?

Декоративното мини боди представлява умалено копие на истинското бебешко боди, но с тази разлика, че това не е предназначено за носене. То се поставя на стъклото на автомобила или на друго видимо място, играейки ролята на предупредителна табела за останалите шофьори на пътя, че при вас се вози бебе. Дори и да не ви се вярва, това оказва силно възпиращ ефект върху всички, които карат колите си около вас.

В конкретния случай става дума за бебешко боди за момиче в розово, което е декорирано с красиво изписан надпис и щампа на малко бебе. Надписът гласи "бебе в колата", а яркият розов цвят би направил мини бодито много по-видимо от тези които карат зад вас или до вас.

Размери

Мини бодито е не по-голямо от човешка длан. То има размери от 10.5 x 18 см. Тази големина го прави едновременно видимо, но и в същото време не пречи на гледката и видимостта към пътя от вашия автомобил.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук