Код на продукта: Б040
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно боди за кола със снимка

Количество:


4.6 46

Ако сте родители на малко бебе или наскоро сте се сдобили с внуче, вашите отговорности като шофьор стават още по-големи. Освен че вие самите трябва да се погрижите за това да бъдете изрядни на пътя, сега с детето в колата трябва да се погрижите максимално много за неговата сигурност и трябва да се опитате да накарате и другите шофьори да бъдат като вас.

Ние от Смешки на Дрешки предлагаме едно уникално бебешко боди, което не е предназначено за носене, а по-скоро за да предупреди станалите шофьори, че возите бебе  и по този начин да станат те по-внимателни. Предназначеното за момче декоративно мини боди е нещо, което наистина ще ви допадне като дизайн и ще направи колата ви по-приятно място.

Как изглежда?

Декоративното бебешко боди е една умалена версия на истинското боди, така че то реално погледнато не се отличава по почти нищо, освен по това, че е изключително малко. То има размери от едва 10,5 на 18 сантиметра и това е не повече от големината на човешка длан. Дрешката е бяла на цвят, а на нея има опция за поставяне на снимка. Идеята е да се направи щампа с облика на бебчо, а под нея да се допълни с текст "в колата". Целта на всичко това е да се предаде на останалите шофьори в движението информация, че в колата има дете и е важно от тяхна страна да се прояви внимание и търпение.

Как се прикрепва?

Бебешкото декоративно боди се прикрепва към стъклото на колата с вендузи, но то може да се закрепи и с помощта на специалната мини закачалка, която се предлага с комплекта. Малките размери на бодито позволяват то да се поставя на прозореца на колата, като при това не се скрива видимостта към останалите водачи, които участват в движението.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук