Код на продукта: Б017
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 43

Ако ви се налага да шофирате доста често с малкото си момче или с внучето си в колата, тогава може би сте чували за миниатюрните декоративни бебешки бодита. Ако не сте, тук искаме да ви представим едно такова, но нека първо обясним за какво става дума. Мини бодито е копие на истинското бебешко боди, а целта му е не да се облича, а да се постави на видимо място в колата с цел да се намали риска за детето като се предупредят останалите водачи в движението.

Мини бодито, което ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме, ще направи всичко това, плюс ползите за дизайна и интериора на вашия автомобил. То е създадено специално за момче, а дизайнът е досущ като този на бебешките бодита предназначени за носене.

Щампата

Щампата на декоративното бебешко боди гласи "Бебе в колата". Текстът, както и много други елементи в мини дрешката, е в синьо, защото с това се подчертава, че бодито е специално създадено за момче. Щампата изобразява малко момченце, което е странно застанало с главата на долу и очевидно не разбира защо. Закачливата щампа има за цел да накара останалите водачи на автомобили да бъдат по-внимателни на пътя с цел да се намали максимално риска от произшествия.

Как се поставя?

Мини бодито се предлага в комплект с мини закачалка и с вендузи. Мини закачалката позволява да закачите дрешката на видимо място в колата и по този начин да намалите риска от инциденти до минимум, но вендузите ви предлагат дори още по-голяма гъвкавост и възможност да експериментирате с местоположението. Вендузите могат да се прикрепят към всякакви гладки повърхности, в това число разбира се и на стъклото на колата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук