Код на продукта: Б005
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно боди за кола с надпис "Принцеса в колата"

Количество:


4.4 34

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим един изключително полезен аксесоар, който всеки родител пътуваш редовно с малко дете в автомобила си, трябва да притежава. Става дума за декоративното мини боди за кола, което напоследък се превърна в тотален хит и горещо се препоръчва за повишаване на сигурността на пътя.

Момичешкото мини боди с надпис "(име) в колата" позволява да поставите във вашия автомобил едно прекрасно и персонализирано боди, което ще ви позволи да декорирате колата си така, че да стане тя по-елегантна, но и едновременно с това да я направите по-безопасна и сигурна на пътя.

Ако се питате защо ви е нужно

Задавайки си въпроса защо ви е нужно всичко това, вие искате да разберете има ли наистина смисъл да закупувате нещо подобно. Позволете да ви кажем, че смисъл има, защото цената е несравнимо ниска на фона всичко друго, с което се сблъскваме в ежедневието, но колата ви ще стане едно много по-сигурно място. Доказано е, че шофьорите стават много по-внимателни на пътя когато знаят, че в съседна кола край тях се вози малко дете.

Размери

Размерите на декоративното бебешко боди са наистина миниатюрни. Макар, че то напълно имитира бебешко боди като дизайн, големината му е едва 10,5 на 18 сантиметра или не повече от човешка длан.

Поставяне

Бебешкото мини боди се прикрепя към стъклото на колата или на друга гладка повърхност с вендузи. Друг начин е да закачите бебешкото боди към колата е като използвате специалната миниатюрна закачалка, която върви в комплект с него.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук