Код на продукта: Б022
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Декоративно боди за кола с надпис на английски

Количество:


4.6 19

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви предложим един уникален продукт, който освен чисто естетически да допринесе за вашия автомобил, би могъл и чувствително да увеличи нивото на сигурност докато пътувате с бебчо. Става дома за декоративно бебешко боди за кола, което можете да имате на изненадващо ниска цена, и което може значително да повиши нивото на безопасност за вас на пътя. Бодито доказано има ефект върху останалите водачи.

Как изглежда?

Декоративното боди за кола с надпис на английски език е нещо, което трябва да притежава всеки разумен родител на малко бебе. Детското декоративно боди е предназначено за поставяне на видимо място в колата, което обяснява и малките му размери, а цветът е преобладаващо бял.

Надписът на английски е в розово и гласи "(име) on board!", като на мястото за име трябва да отбележите вие какво да пише. За целта трябва да попълните на съответното място при поръчка, а ние ще изпишем името на детето ви след това.

Щампата

Освен текст, щампата включва и забавна картинка. Цветът е основно розов, като на картинката е изобразено малко бебе-момиченце, което има биберон и розова дрешка и което наднича любопитно през рамо.

Размерите

Малкото декоративно боди има наистина незначителни размери. С големина от 10,5 на 18 сантиметра, то е не по-голямо от човешка ръка. В комбинация с вендузите и мини закачалката, с които се предлага, бодито може лесно да се постави край стъклото на колата за да привлича вниманието на останалите водачи на пътя, съобщавайки им, че в колата се вози малко момиченце.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук