Код на продукта: Б011
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.6 29

Боди за кола с надпис "Бебе в колата" на ниска цена

Декоративното бебешко боди представлява умалено копие на бебешка дрешка. За разлика от истинското бебешко боди обаче, това не е предназначено за носене, а за поставяне в колата. Питате се с каква цел? Много просто - за да се повиши по този начин нивото на сигурност в колата и да се накарат останалите водачи в движението да проявят повече внимание.

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим едно от най-хубавите мини бодита, които някога сте виждали или ще видите. Това е продукт с топ качество, но на изключително ниска и атрактивна цена. Само за няколко лева това мини боди ще бъде ваше и така ще направите шофирането с поне една идея по-безопасно.

Дизайн и стил

Бебешкото мини боди наподобява най-луксозните и скъпи бебешки бодита. Това може да направи интериора на вашия автомобил много по-стилен, като външният вид е само един бонус към истинската задача на тези декоративни дрешки. Действително, бодито е много симпатично. То съчетава бял цвят като основа с небесно синьо, както и щампа на бебе с биберон. Надписът гласи "Бебе в колата" и именно това е същността на декоративната дреха.

Размери и поставяне в автомобила

Размерите на декоративното боди са 10,5 на 18 сантиметра. Това е не повече от една нормална човешка длан. Това прави мини бодито удобно за поставяне на стъклото на колата без да се засяга гледката. Бодито се поставя лесно. То има вендузи за прикрепяне към стъкло, както и мини закачалка, кото може да позволи по-голяма свобода при избора на място, на което да закачите дрешката.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук