Код на продукта: Б003
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.6 37

Стилен дизайн дизайн е изразът, който най-точно описва бебешките мини бодита за кола. Те наподобяват на всички останали истински бодита, но с тази разлика, че предназначени за поставяне в колата с декоративна цел, а не за носене. Те са малки по размер и мястото име на прозореца.

Ние от Смешки на Дрешки сме тези, които могат да ви предложат най-голямото разнообразие в това отношение. Конкретното предложение в този случай е за бебешко момичешко боди в розов цвят. Дрешката е бяла с розови орнаменти и надпис, който гласи "Бебе в колата".

Надеждност и сигурност

Най-голямото предимство на това да имате декоративно бебешко боди е, че подобно нещо със сигурност значително ще увеличи нивото на безопасност за вас и вашето дете. Това ще стане тъй като всички останали водачи на пътя ще са предупредени, че в колата ви се вози малко бебе, а дори и да не ви се вярва, това определено оказва ефект върху водачите на превозни средства. Причината е, че в нас, хората, е дълбоко вкоренен инстинкта да запазим децата и да внимаваме, за да се чувстват те възможно най-защитени.

Размери

Декоративното боди е с размери едва 10,5 на 18 сантиметра. Това е приблизително равно на големината на човешката длан, което прави бодито абсолютно подходящо и безопасно за поставяне на прозореца на автомобила, независимо дали отстрани или пък на задното стъкло на колата. Дрехата обаче е достатъчно голяма за да може едновременно с това да сигнализира на останалите участници, че е нужно да са по-внимателни.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук