Код на продукта: М008
Наличност: Няма наличност
20.00лв.

Варианти за Декоративна възглавница със снимки

Количество:


4.5 37

Предлагаме ви красив и много персонален подарък за вашата половинка. Той изразява без думи любовта ви към нея. Изберете декоративна възглавница със снимки на много ниска цена и с отлично качество на изработка.

За какви празници е подходящ подарък?

Можете да се възползвате от цялото разнообразие от празници на любимия си човек. Изненадайте го приятно за рожден ден или имен ден, за Свети Валентин или 8-Март, за годишнина или юбилей, за Коледа, Нова година или Великден. Има безкрайно много поводи, за които да поднесете декоративната възглавница.

Изработка и качество

За да създадем персоналния дизайн на щампата, ще ни е нужна вашата помощ. Изберете най-любимите си снимки и ги прикачете на посочените места. Така ние ще можем да създадем красив колаж и да го отпечатаме върху калъфката на възглавницата.

Предлагаме ви и да си изберете с какъв да е цвета на красивите цветчета, които допълват идеално щампата. Имате две възможности – розово или лилаво. Калъфката се сваля много лесно с помощта на цип, за да се изпере.

Щампата е отпечатана върху нея с безвредно и качествено мастило. Можете да съхраните ярките му цветове, ако се спазват инструкциите за употреба, които ще ви предоставим. Размерите на декоративната възглавница със снимки е 40х40 см.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук