Код на продукта: М007
Наличност: Няма наличност
20.00лв.

Варианти за Декоративна възглавница с надпис "Обичаме те!" и снимка

Количество:


4.4 40

Идва Свети Валентин и с него трескавото търсене на подаръци. Ние ви предлагаме да изненадате своята половинка с нещо по-различно, оригинално и много персонално – възглавница с надпис "Обичам те" и снимки.

Дизайн на възглавницата за влюбени

Имате страхотната възможност да прикачите 5 от най-любимите ви снимки. Ние ще ги съчетаем по невероятен начин и ще създадем красив колаж, който ще щамповаме върху калъфката на възглавницата. Освен това ви предлагаме да добавите и кратък текст. Може да е "Обичам те", "Мисля за теб" и прочие. А защо да не добавим и името на половината ви и дата?

Имате много голяма свобода на импровизация. Съществува и още една опция за избор, която се отнася до цвета на текста и сладките малки цветчета, които добавяме към дизайна на щампата. Можете да посочите между розово или лилаво.

Размерите на тази възглавница с надпис са 40х40. Персоналният принт се отпечатва върху калъфката, която се сваля много лесно с помощта на цип и се изпира. Наситените и ярки цветове ще се съхранят за много дълъг период от време, защото мастилото е издръжливо и качествено. Следвайте инструкциите за употреба, които ще предоставим с артикула.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук