Код на продукта: 497
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Дъщеря на Кралица" с орнаменти

Количество:


4.4 10

Ако търсите бебешки бодита с нетрадиционен дизайн, със сигурност ще намерите всичко което ви е нужно при нас в Смешки на Дрешки. Ние предлагаме високо качество, съчетано с ниски цени, а ефектният дизайн е гарантиран винаги и без изключение.

Бебешкото боди с щампа “Дъщеря на кралица” е едно от най-интересните и търсени в момента. Щампата е отпечатана с много висококачествени материали и по специална технология, която позволява дрехата да се пере без проблем на по-висок градус и дори с по-силни препарати.

Розовата щампа се откроява по един много деликатен начин на фона на бялото бебешко боди, така че то изглежда нежно и едновременно с това излъчващ о силна положителна енергия.

Размери

Това бебешко боди се предлага в 8 различни размера. Това означава, че независимо от това дали вашето момиченце е по-дребничко или малко по-едричко, вие със сигурност ще намерите нещо подходящо за него.

Най-малкият размер дрешка е за новородено бебче с височина от около 56 сантиметра, а най-големият размер е за много по-пораснали момиченца на възраст от около 2 годинки и половина.

Материята

С цел да се осигури максимален комфорт и безопасност, това бебешко боди с щампа е създадено от най-чисти материали. Дрехата е изработена от висококачествен памук, което позволява бебешката кожа да бъде чиста и свежа, да диша, но и да се поддържа топлина в нормални и здравословни норми, без да се спарва.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук