Код на продукта: 370
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска за "Най-добрата майка на света"

Количество:


4.6 38

Искате ли да изненадате майка си за 8-и март или за неин празник, като например рожден или имен ден? Желаете ли да я трогнете истински, но без да прекалявате и да харчите твърде много средства? Това е напълно възможно при нас в Смешки на Дрешки. Ние предлагаме много високо ниво на качеството на всички материали и бои, които използваме, като при нас гарантирано ще получите максимално много за своите пари.

Щампата

Тениската се отличава основно с нейната черна щампа с надпис "Най-добрата майка на света". Тя е именно акцента на дрехата и привлича погледа още в първия момент. Самата щампа леко напомня печат, което я прави да изглежда още по-стилна. Дрехата може да се пере и всеки ден, но щампата няма да загуби своята яркост и наситеност. Тя изпраща послание към вашата майка, че вие истински оценявате нея и усилията, които тя полага в грижата си за вас.

Кройка

Кройката на тази удивителна дреха е създадена така, че да предлага елегантен външен вид и естетика. Дрехата е леко присвита в талията, но не е тясна, така че се подчертават предимствата на фигурата, но не се забелязват недостатъците.

Удобство във всеки аспект

Дрехата предлага изключително удобство във всеки аспект. Тя се пере наистина много лесно и с всякакви перилни препарати, а след това съхне с голяма бързина и отново е в оптимално състояние за носене. Платът дори и след многократно изпиране ще продължи да бъде все така приятен на допир, а кройката ще ви позволява да се чувствате удобно във всеки един момент. По отношение на размерите, удобството зависи от правилния избор, а за целта ви предлагаме детайлна таблица, която няма да ви подведе.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук