Код на продукта: 368
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска за " Най-добрата майка и баба на света"

Количество:


4.6 40

Дамската тениска с щампа с надпис "Най-добрата майка и баба на света" е невероятно предложение за вас ако искате да изненадате майка си или баба си с мил жест, но все пак държите под контрол своите финанси и не желаете да ставате неразумни и да харчите твърде много излишни пари за подаръци. Причината е, че ние от Смешки на Дрешки предлагаме тази невероятна тениска с много високо качество на цени, които са неколкократно по-ниски от тези на други продукти със същото или с по-ниско качество.

Щампата

Дрехата е с бял цвят, което помага да се постави акцент на щампата. Тя е в ярко розов цвят. Наситените нюанси позволяват да се забелязва от далеч, а най-хубавото е, че дори и след време няма да се стигне до там да избелее яркостта на цвета и да загуби той вида, който е имал при покупката.

Удобство

Тениската предлага изключително удобство и е много приятна за ежедневно носене. Тя е в предимно спортен стил, така че можете да я носите на разходка, във фитнеса, в дома си когато правите нещо и къде ли още не. Материята е много приятна на допир и не се променя дори и след многократни изпирания. Спортната кройка позволява много голяма свобода на движение, което идва от по-свободната, но едновременно с това следваща очертанията на фигурата кройка.

Избор на размер

Предлагаме тази прекрасна тениска в размери S, M, L и XL. Това не винаги е достатъчно за да ви обрисува точната големина на дрехите и за да ви бъдем още по-полезни, към всеки продукт сме добавили таблица с информация за големината на дрехите в сантиметри. Към всеки продукт ще откриете приложено колко точно е голям и колко са неговите дължина и ширина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук